10.03.2015 09:30

NEC-middenvelder: "Iedereen is te vervangen"

NEC speler Gregor Breinburg vangt de bal op vanuit de lucht. (09-03-2015)
NEC speler Gregor Breinburg vangt de bal op vanuit de lucht. (09-03-2015)

NEC Nijmegen speelde maandagavond geen goede wedstrijd, maar wist toch te winnen van Jong FC Twente (1-0). De Nijmegenaren misten een aantal belangrijke spelers, maar volgens Gregor Breinburg is iedereen vervangbaar.

Topscorer Sjoerd Ars en Alireza Jahanbakhsh ontbraken maandagavond bij NEC. "Zij zijn belangrijk. Maken doelpunten en bereiden goals voor. We hadden een paar afwezigen. Maar je ziet het, iedereen is te vervangen", aldus Breinburg tegenover Omroep Gelderland. "Wij willen alles winnen. Zijn vreselijk gretig."

Ondanks het resultaat speelde NEC geen topwedstrijd. Vooral de tweede helft was matig. "Maar in de eerste helft was het positiespel wel aardig. Daarna was het zeer slecht en konden we de bal niet goed vasthouden. Tegen de beloften is het altijd lastig voor ons, maar nu winnen we wel", aldus de middenvelder, die nog niet praat over het kampioenschap. "Maar niemand praat er nog over in de kleedkamer. We willen gewoon alles winnen. Ook als we kampioen zijn. Nu is de vierde periode goed begonnen voor ons. Ook die willen we pakken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner