12.03.2015 09:41

Zwaar geblesseerde Koch krijgt nieuw contract

De spelers van NAC Breda zijn teleurgesteld na de vroege tegentreffer tijdens het competitieduel met PEC Zwolle. (17-01-2015)
De spelers van NAC Breda zijn teleurgesteld na de vroege tegentreffer tijdens het competitieduel met PEC Zwolle. (17-01-2015)

Menno Koch zou tot aan de zomer op huurbasis voor NAC Breda spelen, maar een kruisbandblessure gooide roet in het eten. Toch is er positief nieuws rondom Koch. Hij krijgt namelijk een nieuw contract van PSV Eindhoven.

"We zijn in onderhandeling en zitten in de afrondende fase, maar we gaan er wel uitkomen", vertelt de boomlange verdediger aan BN/De Stem. Koch gaat bovendien revalideren in Eindhoven. "PSV heeft specialisten in dienst, meer middelen tot hun beschikking en meer kennis op dit gebied."

NAC hoopt Koch komend seizoen weer te huren van PSV. "Dat is een groot compliment. Goed om te horen dat je gewaardeerd wordt. Ik heb een toptijd gehad bij NAC. Het team, de fans: ze zijn fantastisch. Ik voelde me lekker op het veld en heb me kunnen profileren. Ik kom hier graag terug. We waren iets moois aan het opbouwen. Dat had ik graag doorgezet. Ik wil dit team niet zomaar de rug toekeren. Ik heb voor een half jaar getekend en wil deel blijven uitmaken van deze groep en wedstrijden van NAC bezoeken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner