14.03.2015 18:55

Weinig nieuwe namen bij Cambuur en Utrecht

Christian Kum baalt van de gelijkmaker van SC Cambuur tijdens het competitieduel FC Utrecht - SC Cambuur. (23-11-2014)
Christian Kum baalt van de gelijkmaker van SC Cambuur tijdens het competitieduel FC Utrecht - SC Cambuur. (23-11-2014)

SC Cambuur en FC Utrecht staan zaterdagavond tegenover elkaar in Leeuwarden. De basisopstellingen hadden maandag echter al uitgeschreven kunnen worden, want beide trainers verrassen niet op de opstellingsformulieren.

Zoals aangekondigd zijn Martijn Barto en Calvin Mac-Intosch niet inzetbaar voor SC Cambuur. De spits wordt vervangen door Bartholomew Ogbeche, terwijl Vytautas Andriuškevičius weer de kans krijgt in de achterste linie van de Friezen. Door het ontbreken van twee spelers krijgen Ron Janzen en Berend Schootstra een plek op de bank. Beiden maakten hun debuut in het betaalde voetbal nog niet.

Bij FC Utrecht keert Timo Letschert terug in de basisopstelling. De centrale verdediger was er vorige week tegen AZ niet bij. Zijn terugkeer gaat ten koste van Gevero Markiet, die vorige week nog vanaf het begin in het veld stond, maar nu weer op de bank plaats mag nemen. Rob Alflen heeft geen reden om zijn basisformatie verder te wijzigen, want na een 6-2 overwinning op AZ zal de oefenmeester uitermate tevreden zijn.

De wedstrijd is vanaf 19.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner