20.03.2015 19:26

NEC start met dezelfde elf als tegen Volendam

Roda JC-speler Tom van Hyfte probeert de bal te pakken, maar dat wil Kevin Conboy van NEC ook. Gregor Breinburg kijkt rechts toe. (27-02-2015)
Roda JC-speler Tom van Hyfte probeert de bal te pakken, maar dat wil Kevin Conboy van NEC ook. Gregor Breinburg kijkt rechts toe. (27-02-2015)

In Maastricht start NEC vanavond tegen MVV met dezelfde namen als afgelopen maandag toen FC Volendam met 7-0 werd verslagen. MVV voert een wijziging door ten opzichte van de wedstrijd tegen Jong PSV. Willem Ofori start in plaats van Hawbir Moustafa.

Na de zevenklapper tegen FC Volendam ziet NEC-trainer Ruud Brood uiteraard geen reden om zijn basiself te wijzigen. Brood kan alleen niet beschikken over Gregor Breinburg, voor de rest is zijn selectie fit. Breinburg heeft nog teveel last van zijn enkelblessure en wordt op het middenveld vervangen door Navarone Foor, die tegen Volendam nog de 6-0 maakte.

Bij MVV in de selectie ontbreken vrijdagavond Mark Veldmate, Kjell Knops en Hawbir Moustafa. Laatstgenoemde wordt in de verdediging vervangen door Willem Ofori, tegen Jong PSV nog invaller. Veldmate en aanvoerder Knops kampen met een blessure. Knops onderging onlangs een kijkoperatie en is daar nog van herstellende. Vandaar dat MVV slechts vijf wissels op de bank heeft zitten. 

De wedstrijd is  hier  live te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner