22.03.2015 09:39

Heerlijke wedstrijden op de voetbalzondag

PSV-trainer Phillip Cocu (l.) en Feyenoord-trainer Fred Rutten (r.) bekijken het competitieduel PSV - Feyenoord. (17-12-2014)
PSV-trainer Phillip Cocu (l.) en Feyenoord-trainer Fred Rutten (r.) bekijken het competitieduel PSV - Feyenoord. (17-12-2014)

De competities in Europa naderen het einde en daarmee worden de topwedstrijden nog aantrekkelijker. Op de zondag staan er een aantal geweldige affiches klaar voor de voetballiefhebber van Nederlands, Engels en Spaans voetbal.

Zo staan in de Eredivisie PSV en Feyenoord tegenover elkaar in De Kuip. De koploper van de Eredivisie gaat in een zetel op weg naar de titel, maar Feyenoord moet nog alles op alles zetten om die belangrijke derde plek in de Nederlandse competitie vast te houden. Feyenoord - PSV begint om 14.30.

Ook in Engeland kan men genieten van een topwedstrijd. Het Manchester United van Louis van Gaal neemt het in een uitwedstrijd op tegen Liverpool, dat in een bloedvorm verkeert. Door de resultaten in de huidige speelronde van de Premier League zijn de drie punten nog nooit zo belangrijk geweest voor zowel Liverpool als Manchester City. Ook Liverpool - Manchester United wordt om 14.30 gespeeld, maar beide wedstrijden volg je makkelijk tegelijk via de liveticker van Voetbal.com.

Alsof de bovenstaande affices niet genoeg zijn, volgt er om 21.00 een regelrechte kraker uit Spanje. El Clásico, de strijd der titanen, talent tegen cash. Noem het zoals je wil, maar FC Barcelona en Real Madrid strijden voor een plek aan de kop van de Primera División. FC Barcelona - Real Madrid belooft altijd spektakel. Hoe kan dat ook anders, met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo op één veld?

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner