02.04.2015 19:59

Baangarantie voor Koch na gelukte operatie

Menno Koch (l.) en Dirk Marcellis lopen teleurgesteld van het veld in Breda na de nipte nederlaag tegen Vitesse. (07-02-2015)
Menno Koch (l.) en Dirk Marcellis lopen teleurgesteld van het veld in Breda na de nipte nederlaag tegen Vitesse. (07-02-2015)

Net op het moment dat Menno Koch eindelijk kon rekenen op speelminuten op het hoogste voetbalniveau, sloeg het noodlot toe. De huurling van NAC Breda scheurde zijn kruisband af, maar na een succesvolle operatie wachtte hem positief nieuws.

Robert Maaskant, de trainer van NAC Breda, ziet Koch namelijk graag nog een keer voetballen in het shirt van de Brabanders. Koch wordt gehuurd van PSV, maar daar loopt het contract van de centrale verdediger af na dit seizoen. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zijn echter al in volle gang. 

Op de clubwebsite van NAC Breda wordt naast de melding van de succesvolle operatie, ook gespeculeerd over de toekomst van Koch. "Trainer Robert Maaskant maakt er geen geheim van dat hij graag nogmaals een beroep doet op de diensten van Koch, nadat hij zich volledig van de blessure heeft hersteld."

Koch speelde bijna vijftig wedstrijden in de Jupiler League voor Jong PSV, voordat hij een kans kreeg in het eerste elftal. Na zijn debuut in het eerste elftal van PSV werd hij verhuurd aan NAC Breda, dat hem voor zijn blessure negen keer gebruikte in de competitie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner