03.04.2015 19:19

NEC met topscorer in de basis richting de titel

NEC-spits Sjoerd Ars (boven) gaat vol te aanval om de bal in de lucht weg te houden bij Dalian Maatsen in het Jupiler League-duel met MVV. (20-03-2015)
NEC-spits Sjoerd Ars (boven) gaat vol te aanval om de bal in de lucht weg te houden bij Dalian Maatsen in het Jupiler League-duel met MVV. (20-03-2015)

NEC Nijmegen neemt het vanavond in de kampioenswedstrijd tegen Sparta op met Sjoerd Ars in de punt van de aanval. Ook smaakmakers Christian Santos en Alireza Jahanbakhsh zijn op tijd fit.

Eerder deze week was het nog niet duidelijk of Sjoerd Ars aanwezig kon zijn bij de kampioenschapswedstrijd tussen NEC en Sparta, maar de topscorer van de Jupiler League begint aan de aftrap. De goalgetter, die dit seizoen al 24 doelpunten achter zijn naam heeft staan, had last van een kuitblessure, maar blijkt dus op tijd fit om te spelen. Ook Christian Santos en Alireza Jahanbakhsh beginnen vanaf minuut één aan de wedstrijd. Beide internationals keren terug nadat ze met respectievelijk Venezuela en Iran een interlandwedstrijd speelden.

Bij Sparta Rotterdam geen wijzigingen ten opzichte van de 1-0 verloren wedstrijd tegen FC Eindhoven van twee weken geleden. Oud-NEC-coach Alex Pastoor kiest voor dezelfde elf namen. Wel keert Johan Voskamp weer terug op de reservebank. Hij ontbrak tegen FC Eindhoven.

De mogelijke kampioenswedstrijd van NEC tegen Sparta is vanaf 20.00 hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner