11.04.2015 18:40

Janssen viert hattrick voor Almere City

Vincent Janssen zit op de grond in de wedstrijd Almere City - FC Den Bosch, maar houdt toch zijn ogen op het doel gericht. (07-11-2014)

Vincent Janssen speelde zaterdag een hoofdrol in het thuisduel van Almere City tegen Sparta. De aanvaller tekende voor alle drie de treffers van zijn ploeg (3-2). De aanvoerder vierde zijn eerste hattrick in zijn loopbaan als prof.

Janssen opende in de 62e minuut de score en trof twee minuten laten opnieuw doel. Weer twee minuten later verkleinde Thoms Verhaar de achterstand voor Sparta (2-1). Opnieuw Janssen tekende in de 83e minuut voor 3-1. De treffer van Johan Voskamp in de 89e minuut (3-2) kwam te laat voor een serieus slotoffensief.

Almere City blijft elfde op de ranglijst. Sparta, dat afgelopen maandag nog ruim won van Roda JC (6-0), staat twee plaatsen hoger.