12.04.2015 11:55

Heerkens vervangt Wuytens in basis Willem II

Freek Heerkens (r.) laat Dion Malone achter zich in de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II. (08-11-2014)
Freek Heerkens (r.) laat Dion Malone achter zich in de wedstrijd ADO Den Haag - Willem II. (08-11-2014)

Freek Heerkens is de vervanger van Dries Wuytens bij Willem II. Wuytens is geblesseerd en moet de wedstrijd van vanmiddag aan zich voorbij laten gaan. Er zijn geen verrassingen in de basisopstelling van Feyenoord.

Wuytens, de verdediger die eergisteren zijn contract met twee jaar verlengde raakte, in het duel met PEC Zwolle geblesseerd. In de 1-0 verloren wedstrijd in Zwolle werd Wuytens vervangen door Freek Heerkens. Diezelfde Heerkens begint vanmiddag tegen Feyenoord in de basis. Hij zal de spitsen van Feyenoord in bedwang moeten houden. Jurgen Streppel houdt voor de rest vast aan dezelfde spelers die ook tegen PEC Zwolle begonnen.

Bij Feyenoord dus weinig verrassingen in de eerste elf. Fred Rutten kiest voor dezelfde namen die ook op het veld stonden tegen AZ. Dat betekent dat Jens Toornstra opnieuw plaatsneemt op de bank. Fred Rutten geeft de voorkeur aan de jonge Anass Achahbar. Joris Mathijssen was een vraagteken voor vandaag, maar de ervaren verdediger neemt plaats op de bank. Dat geldt overigens niet voor Khalid Boulahrouz. De rechtsback zit niet bij de wedstrijdselectie. Vooraf stond er ook al een vraagteken achter zijn naam. 

Vanaf 12.30 is Willem II - Feyenoord LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner