12.04.2015 13:57

Bjelland terug in de basis tegen Go Ahead

Andreas Bjelland (l.) moet de strijd tijdens de eerste helft van FC Twente - PEC Zwolle staken. (14-03-2015)
Andreas Bjelland (l.) moet de strijd tijdens de eerste helft van FC Twente - PEC Zwolle staken. (14-03-2015)

FC Twente heeft er voor de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles voor gekozen om het roer om te gooien. Ten opzichte van het bekerduel tegen PEC Zwolle zijn er maar liefst zes wijzigingen.

Andreas Bjelland is weer fit en mag in de basis starten, wat ervoor zorgt dat Robbert Schilder op de bank plaats moet nemen. Hij miste tegen PEC Zwolle een penalty. Ook Hidde ter Avest begint vanmiddag op de bank, FC Twente wil de jonge verdediger niet overbelasten. Daarom zal Dico Koppers zijn plaats in de basis innemen. Daarnaast moeten ook Kyle Ebecilio en Luc Castaignos het doen met een plaats op de bank, Torgeir Børven en Bilal Ould-Chikh spelen in hun plaats. In het doel staat vanmiddag Nick Marsman, die de langdurig geblesseerde Sonny Stevens vervangt.

Ook bij Go Ahead Eagles gaat het roer om, na zes nederlagen op rij. Sjoerd Overgoor neemt de plaats van de geblesseerde Jeffrey Rijsdijk in, terwijl Peter van Ooijen de taken van de geschorste Sander Duits overneemt. Tot slot krijgen Giliano Wijnaldum en Wesley Verhoek de voorkeur boven Xandro Schenk en Jules Reimerink.

De wedstrijd kun je hier LIVE volgen.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner