18.04.2015 18:37

Promes brengt Spartak Moskou de overwinning

Quincy Promes staat met zijn armen omhoog in de wedstrijd Zenit Sint-Petersburg - Spartak Moskou. (27-09-2014)

Quincy Promes heeft zijn club Spartak Moskou zaterdag de weg gewezen naar de overwinning op Mordovja Saransk. De Nederlandse aanvaller zorgde voor de eerste twee treffers. Spartak won het duel in Saransk uiteindelijk met 3-1 en steeg daarmee naar de zesde plek op de ranglijst.

Promes was in de 46e minuut voor het eerst trefzeker. Een klein kwartier voor tijd maakte hij zijn tweede. Vier minuten daarna kreeg hij een publiekswissel. Ibrahima Niasse deed pas in blessuretijd iets terug voor Mordovja, waarna Yura Movsisyan de marge weer op twee bracht.