19.04.2015 15:19

Reimerink: "Zege in Kuip niet onverdiend"

Bankzitter Jules Reimerink mocht zondag in de uitwedstrijd tegen Feyenoord (0-1) al na 27 minuten invallen bij Go Ahead Eagles. De 25-jarige aanvaller verving Wesley Verhoek, die zich na een keiharde bal in zijn gezicht niet meer zo lekker voelde. Reimerink maakte het beste van zijn invalbeurt en bracht in de 71e minuut op koelbloedige wijze de kostbare treffer op zijn naam.

"Vorige week kwam ik op de bank terecht", legde de gevierde man van de Eagles na afloop bij FOX Sports uit. "Dat vond ik jammer, ik was het er ook niet mee eens, maar ik wilde er niet vervelend over gaan doen. We hebben bij de club maar één gezamenlijk doel en dat is handhaven. Dat was in deze wedstrijd tegen Feyenoord heel goed te zien. We hebben als team gestreden tot de laatste minuut. We hebben alles gegeven om te winnen en het was achteraf niet eens onverdiend. Voor mezelf was het geweldig om te scoren. We kunnen nu zelfs de nacompetitie nog ontlopen."

Aan de andere kant stond Jordy Clasie voor de camera's van FOX Sports. Hij was allesbehalve gelukkig met de thuisnederlaag. 

ANP

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner