30.04.2015 15:28

NEC hoopt op langer verblijf Jahanbakhsh

Jupiler League-sterspeler Alireza Jahanbakhsh dreigt te vertrekken bij NEC, maar trainer Ruud Brood wil zijn sterspeler uiteraard niet kwijt. Toch heeft hij er begrip voor als de speler uit Iran een nieuwe stap maakt in zijn loopbaan. 

Het liefste houdt Brood zijn aanvaller bij de selectie. "Het is niet zo dat hij weg moet", aldus de gepromoveerde trainer tegen Omroep Gelderland. Met Jahanbakhsh hoopt hij NEC volgend seizoen in de Eredivisie te houden, maar Brood heeft er alle begrip voor als de speler uiteindelijk vertrekt. "Als de hoofdprijs wordt betaald, gaat hij weg. Dat begrijp ik ook. Maar als trainer wil ik hem er natuurlijk graag bij houden. Ik kan uitstekend met hem werken. Hij heeft zich geweldig ontwikkeld en ik ben benieuwd hoe hij zich op het hoogste niveau staande houdt."

Jahanbakhsh scoorde dit seizoen twaalf doelpunten en heeft daarmee een flink aandeel in het kampioenschap van NEC. De vleugelspeler is momenteel geblesseerd aan zijn knie en is tot het einde van het seizoen uitgeschakeld. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner