02.05.2015 12:25

"Moet je ambitie zijn om voor NAC te spelen"

SC Telstar-spits Ralf Seuntjens probeert doelman Nils den Hartog van RKC Waalwijk te verschalken. (24-04-2015).
SC Telstar-spits Ralf Seuntjens probeert doelman Nils den Hartog van RKC Waalwijk te verschalken. (24-04-2015).

Ralf Seuntjens is dit seizoen goed op dreef in de Jupiler League. Vlak voor het einde van de competitie staat de aanvaller van SC Telstar op zeventien doelpunt en acht assists. Seuntjens had echter graag al in de Eredivisie gespeeld.

Seuntjens wil graag aan de slag bij NAC Breda. De formatie uit Breda heeft broer Mats Seuntjens al onder contract staan. Ralf werd meerdere malen aangeboden bij NAC, maar technisch directeur Graeme Rutjes zag het niet zitten in de afmaker. "Ik baal er enorm van dat het toen niet is doorgegaan", vertelt Seuntjens aan het Brabants Dagblad.

"Als je uit de stad komt, moet het je ambitie zijn om voor NAC te spelen. Dat geldt zeker voor mij. Ik ging vroeger vaak kijken en ben twee jaar steward geweest op de B-side. Dat was in de tijd dat NAC onder Maaskant Europees voetbal speelde. Een uitvloeisel van mijn stageopdracht voor school. Ik hoop dat het er ooit alsnog van gaat komen dat ik voor NAC mag spelen."

"Ik ben ervan overtuigd dat ik de Eredivisie aankan. Dat weet ik zeker. Als stormram zou ik best ergens willen tekenen. Ik heb er geen probleem mee om als tweede spits te worden gehaald als ik weet dat ik een kans krijg. Een moeilijke jongen ben ik niet, ik zal altijd mijn best doen en nooit zeuren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner