05.05.2015 09:48

Oud-Ajacied is voor terugkeer Van der Vaart

De komst van Nemanja Gudelj naar Ajax zou al bijna afgerond zijn, maar ook de naam van Rafael van der Vaart zingt rond bij Ajax. Kenneth Perez, in het verleden tweemaal actief voor Ajax, zou tien van de tien keer voor Van der Vaart kiezen.

Van der Vaart naar Ajax halen, zou een uitstekende zet zijn", aldus de analist bij FOX Sports. "Mits hij fit en hongerig genoeg is. Met hem haal je zoveel gogme, ervaring en voetballende kwaliteiten in huis. Niet voor de zijkanten, wel voor in de as, als uitzakkende spits maar ook op het middenveld, ja. Moet je tien keer kiezen tussen hem en Gudelj, dan kies je tien keer voor Van der Vaart."

"Vergis je niet, hij is pas 32, hè", vervolgt de Deen zijn betoog. "Ik vind overigens wel dat hij belangrijk gemaakt moet worden als hij komt. Van der Vaart haal je niet voor 'erbij'." Mocht Van der Vaart daadwerkelijk terugkeren, dan is het nog maar de vraag of Gudelj naar Ajax vertrekt. De Amsterdammers hebben met Davy Klaassen, Thulani Serero, Riechedly Bazoer en Daley Sinkgraven al een overvol middenveld. Daarnaast kloppen ook jongelingen Donny van de Beek en Abdelhak Nouri op de deur.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner