22.05.2015 14:31

Başaçıkoğlu belooft: "Zondag maken we het af"

Bilal Başaçıkoğlu (m.) probeert Simon Thern (r.) te ontwijken tijdens het play-offduel sc Heerenveen - Feyenoord. (21-05-2015)
Bilal Başaçıkoğlu (m.) probeert Simon Thern (r.) te ontwijken tijdens het play-offduel sc Heerenveen - Feyenoord. (21-05-2015)

Bilal Başaçıkoğlu denkt dat Feyenoord 'gewoon' een ronde verder komt in de play-offs. Het verloor donderdagavond van sc Heerenveen met 1-0, maar de snelle aanvaller houdt vertrouwen in een goede afloop. 

"Zondag gaan we het afmaken in De Kuip.", zegt hij in gesprek met De Telegraaf. "Ja, Heerenveen zal precies hetzelfde gaan doen. Lekker wachten op een fout. Maar met ons publiek erachter zal het mijn oude ploeg niet lukken om dan te overleven."

Feyenoord had donderdag het betere van het spel, maar Heerenveen was dodelijk in de counter. "Dit was typisch Heerenveen. Ze gokken hier op de uitvallen via de creatieve vleugelspitsen. Onze trainer had al verteld dat Heerenveen zo zou spelen."

Bilal Başaçıkoğlu kreeg het vertrouwen van Giovanni van Bronckhorst. In de eerste wedstrijd van de nieuwe hoofdtrainer stond hij direct als rechtsbuiten geposteerd. Hij wist dat echter niet uit te betalen met een assist of een doelpunt. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner