23.05.2015 14:16

De Kamps betuigt spijt: "Ik heb gezwijnd"

Joeri de Kamps (l.) en Henrico Drost (r.) balen opzichtig tijdens het competitieduel NAC Breda - Heracles Almelo. (25-04-2015)
Joeri de Kamps (l.) en Henrico Drost (r.) balen opzichtig tijdens het competitieduel NAC Breda - Heracles Almelo. (25-04-2015)

Joeri de Kamps van NAC Breda krabbelt terug van zijn uitspraken na afloop van het play-offduel met VVV-Venlo. De middenvelder trapte vrijdag VVV'er Jeffrey Altheer uit de wedstrijd en vond aanvankelijk een gele kaart op zijn plaats. Een dag na de 0-1 zege in Limburg heeft De Kamps zijn mening bijgesteld. 

"Ik begrijp dat ik gezwijnd heb met de kleur van de kaart. De scheidsrechter had ook rood kunnen geven. Ik werk er met de trainers continue aan om mijn spel op dit gebied te verbeteren. In mijn pogingen van meerwaarde te zijn voor deze club, ga ik daarin nog te vaak over de schreef", zegt De Kamps op de website van NAC Breda.

"Ik wil nogmaals aangeven dat het een ongelukkige situatie was en niet ingegeven met de intentie om iemand de wedstrijd uit te schoppen. Ik ben hiervan geschrokken en wil dan ook graag mijn excuses aanbieden aan Jeffrey. Uit mijn interview na de wedstrijd is dat gisteren (vrijdag, red.)  niet goed gebleken en dat wil ik graag rechtzetten."

Zaterdagochtend voerde NAC Breda-trainer Robert Maaskant een gesprek met de speler over het voorval.



 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner