27.05.2015 09:12

'Fiorentina meldt zich voor Feyenoorders'

Bram van Polen (r.) probeert Tonny Vilhena de bal te ontfutselen, maar dit lukt de verdediger niet. (01-11-2014)
Bram van Polen (r.) probeert Tonny Vilhena de bal te ontfutselen, maar dit lukt de verdediger niet. (01-11-2014)

Jean-Paul Boëtius en Tonny Vilhena kunnen hun loopbaan mogelijk vervolgen in de Italiaanse Serie A. Fiorentina heeft zich met zijn hoofdscout gemeld bij Feyenoord.

Voetbal Internationals vermoedt dat het voor spelers met een eenjarig contract. Boëtius en Vilhena beschikken daarover. Het tweetal lijkt deze zomer te vertrekken uit Rotterdam.

Over belangstelling hoeven Boëtius en Vilhena sowieso niet te klagen. In de winter kon Vilhena voor 2,4 miljoen euro vertrekken naar Southampton. Boëtius staat op het lijstje van Europa League-finalist Sevilla.

De twintigjarige Vilhena was dit seizoen geen vaste waarde in het elftal van Feyenoord. Hij verscheen maar tien keer in de basis. In de verloren play-offs om Europees voetbal tegen sc Heerenveen werd helemaal geen beroep op de middenvelder gedaan. Omdat hij weinig perspectief ziet in Rotterdam besloot de speler eerder al zijn contract niet te verlengen. 

Ook Boëtius heeft zijn verbintenis in De Kuip niet verlengd. Hij begon nog wel 22 keer in de basis, maar kon dit seizoen amper potten breken.
 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner