01.06.2015 14:02

Van der Heijden is klaar voor volgende stap

Jan-Arie van der Heijden (r.) voorkomt balbezit van Jody Lukoki (l.) tijdens het play-offduel PEC Zwolle - Vitesse. (21-05-2015)
Jan-Arie van der Heijden (r.) voorkomt balbezit van Jody Lukoki (l.) tijdens het play-offduel PEC Zwolle - Vitesse. (21-05-2015)

Jan-Arie van der Heijden weet dat Vitesse aankomend seizoen Europees voetbal gaat spelen, maar toch gaat de verdediger vertrekken. Waar Van der Heijden aankomend seizoen gaat spelen is nog onduidelijk, maar hij heeft er zin in.

Eerst gaat Van der Heijden echter nog genieten van het succes met Vitesse. "Daarna ga ik op vakantie", aldus de verdediger in gesprek met Omroep Gelderland. "Ik heb weer veel bijgeleerd dit seizoen. Ik ben volwassen geworden en heb geleerd dat ik niet altijd alles voetballend kan oplossen. Ik heb weer een stap gezet. Ik ben nu klaar voor de volgende stap. Ik heb er zin in, maar waar dat is weet ik nog niet en wacht ik rustig af."

Vitesse verzekerde zich zondag, na een zinderend duel, van Europees voetbal. "Het hele seizoen hebben we er hard voor gewerkt en dan zo'n ontknoping. Dit was dik en dik verdiend. We gingen met de favorietenrol de play-offs in en die hebben we waargemaakt. We waren fris genoeg om Europees voetbal binnen te halen."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner