07.06.2015 21:59

'NAC Breda heeft eerste optie op Luis Pedro'

Saïd Bakkati (l.) moet getroost worden door Luis Pedro (r.) na afloop van het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)
Saïd Bakkati (l.) moet getroost worden door Luis Pedro (r.) na afloop van het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)

De toekomst van Luis Pedro lijkt in Brabant te liggen. De centrale verdediger van FC Emmen is na dit seizoen transfervrij en de geruchten gaan dat NAC Breda de volgende werkgever is van de in Angelo geboren mandekker.

Omroep Brabant meldt dat de onderhandelingen tussen NAC Breda en Luis Pedro in een vergevorderd stadium zijn. De Brabanders degradeerden dit jaar uit de Eredivisie en hopen zo snel mogelijk terug te keren naar het hoogste voetbalniveau van Nederland.

Luis Pedro begon zijn profcarrière bij FC Groningen, maar de mandekker kwam tot slechts vier wedstrijden bij de Eredivisionist. Via SC Veendam kwam de verdediger bij FC Emmen terecht, waar hij inmiddels twee seizoenen speelde. Luis Pedro kan volgend seizoen zijn honderdste wedstrijd in de Jupiler League spelen. Dit seizoen miste hij slechts één wedstrijd van FC Emmen.

Naast NAC Breda had PEC Zwolle volgens de Brabantse omroep ook interesse in de verdediger, maar de finalist van in de KNVB beker lijkt achter het net te vissen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner