09.06.2015 19:45

'Clubs in de rij voor Gladon, Eagles op pole'

Paul Gladon zet Sparta op een 1-0 voorsprong tegen De Graafschap. Caner Cavlan heeft geen idee hoe hij heeft kunnen scoren. (08-05-2015)
Paul Gladon zet Sparta op een 1-0 voorsprong tegen De Graafschap. Caner Cavlan heeft geen idee hoe hij heeft kunnen scoren. (08-05-2015)

Paul Gladon heeft de clubs voor het uitzoeken. De speler van Sparta is na dit seizoen transfervrij en dat heeft meerdere clubs aangezet tot concrete interesse. Volgens de geruchten is degradant Go Ahead Eagles de eerste kandidaat om de spits over te nemen.

Dit meldt Voetbal International althans. Het contract van Gladon loopt na dit seizoen af en de aanvaller gaat niet meer verlengen in Rotterdam. Gladon speelde negentig wedstrijden in het profvoetbal en scoorde daarin 35 keer. De aanvalsleider moet bij Go Ahead Eagles zorgen voor een snelle promotie richting de Eredivisie. Marnix Kolder vertrekt bij de club uit Deventer, waardoor er sowieso een plekje vrijkomt in de aanvallende linie.

Naast Go Ahead Eagles hebben NAC Breda, NEC, De Graafschap en Roda JC interesse. NAC Breda degradeerde samen met de Eagles uit de Eredivisie, terwijl NEC, De Graafschap en Roda JC juist promoveerden. Naar verluidt maakt Gladon volgende week de beslissing over zijn toekomst.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner