15.06.2015 12:09

Emmen-revelatie: "Zitten mooie clubs bij"

Cas Peters (r.) heeft het lastig met Ard van Peppen (l.) tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)
Cas Peters (r.) heeft het lastig met Ard van Peppen (l.) tijdens het play-offduel Roda JC Kerkrade - FC Emmen. (25-05-2015)

Cas Peters van FC Emmen kan een mooie transfer maken naar de Eredivisie of zelfs naar het buitenland. De topscorer van Emmen heeft alleen nog geen besluit genomen.

"Ik ga pas vanaf komende week alle opties één voor één bekijken", zegt Peters in gesprek met RTV Drenthe. "Er zitten hele mooie clubs bij. Het is best een lastige afweging. Mijn gevoel moet allereerst goed zijn natuurlijk, maar ik wil ook het idee hebben dat ik veel aan spelen toekom."

Een overstap van Peters naar een nieuwe club is nog ver weg. Hij wil eerst met FC Emmen spreken. Zij deden hem ook een aanbieding. "Bovendien heb ik ook nog geen enkele club gesproken. Ik schuif deze week om tafel met mijn zaakwaarnemers en dan ga ik alles goed bekijken."

Peters werd dit seizoen topscorer van FC Emmen. In de 36 duels die hij speelde, wist hij maar liefst 23 goals te maken. Daarmee eindigde hij op de tweede plek op de topscorersranglijst.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner