18.06.2015 11:59

Update: Amevor niet naar FC Dordrecht

Memphis (l.) krijgt tijdens Go Ahead Eagles - PSV te maken met Mawouna Amevor. (07-03-2015)
Memphis (l.) krijgt tijdens Go Ahead Eagles - PSV te maken met Mawouna Amevor. (07-03-2015)

Mawouna Amevor keert terug bij FC Dordrecht. De verdediger komt transfervrij over van Go Ahead Eagles. De Deventenaren hadden nog een optie om te verlengen met de verdediger, maar besloten die optie niet te lichten.

Volgens RTV Rijnmond is de transfer van Amevor naar FC Dordrecht zo goed als zeker. De verdediger, die af en toe ook als stormram werd gebruikt, verruilde twee seizoenen geleden FC Dordrecht voor Go Ahead Eagles. De mandekker wist in Deventer echter geen vaste basisplaats te veroveren. FC Dordrecht maakt de komst van Amevor hoogstwaarschijnlijk donderdag bekend.

Amevor speelde tussen 2010 en 2013 al 71 competitieduels namens de 'Schapenkoppen'. De geboren Rotterdammer maakte onlangs zijn debuut voor de nationale ploeg van Togo. Het is vooralsnog onbekend voor hoeveel seizoenen de verdediger gaat tekenen bij FC Dordrecht. 

Update: 18-06-2015 11:59:

Amevor gaat voorlopig niet naar FC Dordrecht. De verdediger van Go Ahead Eagles reageert via zijn Instagram Account op het 'transfernieuws'. "Ik lees op internet en krijg veel felicitaties over mijn overgang naar FC Dordrecht. Ik ben net terug uit Togo, waarmee ik interlands heb gespeeld. Het klopt dat ik transfervrij ben en geen nieuwe aanbieding krijg van Go Ahead, maar heb nog met niemand gesproken. Dus het bericht dat ik naar FC Dordrecht zou gaan klopt niet." 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner