24.06.2015 22:30

Verbeek flirt met NAC: "Lijkt me wel wat"

Danny Verbeek (l) in een duel met Filip Kostic (r). (30-11-2013)
Danny Verbeek (l) in een duel met Filip Kostic (r). (30-11-2013)

Danny Verbeek staat open voor een overgang naar NAC Breda. De speler staat onder contract bij Standard Luik, maar daar wordt zijn contract ontbonden.

Verbeek speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij FC Utrecht, maar was eigenlijk alleen maar geblesseerd. Mede daardoor zou Standard Luik het contract van Verbeek, dat nog één jaar loopt, willen verscheuren. Wanneer dat is gebeurd wil Verbeek graag terugkeren bij NAC, zo weet Voetbal International. Verbeek speelde van 2012 tot en met 2014 voor de club uit Breda.

"Zonder te slijmen bij de mensen in Breda zeg ik: mijn tijd daar was voetballend gezien de mooiste die ik als voetballer heb meegemaakt, aangezien ik bij FC Utrecht bijna alleen maar geblesseerd ben geweest. Mijn gevoel ligt nog steeds bij NAC."

Verbeek heeft echter nog een optie. De naam van de club wil hij niet noemen, maar de keuze is duidelijk. "De vraag is nu: kies ik voor het geld of ga ik een jaar investeren om straks weer wekelijks in de Eredivisie te voetballen? Kampioen worden met NAC lijkt me wel wat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner