27.06.2015 10:35

Ten Rouwelaar: "Nee, dit blijft altijd knagen"

Het is Jelle ten Rouwelaar nog niet gelukt om de degradatie van NAC Breda een plekje te geven. Donderdag is de ervaren keeper met zijn club begonnen aan de voorbereiding op het aankomende seizoen in de Jupiler League. 

"De degradatie echt een plekje geven? Nee, dit blijft altijd knagen. Vergeten is lastig. Maar voor jezelf moet je er een streep onder zetten. Ik ben na de vakantie keihard gaan trainen en voor mij is het klaar nu", vertelt de doelverdediger in de kranten van De Persgroep.

Ten Rouwelaar is zeker niet van plan te vertrekken bij NAC en is klaar voor het nieuwe seizoen. "Ik wil met deze club terug naar de Eredivisie. Dat was voor mij op die zondag van de degradatie al duidelijk. Ik voel me thuis bij NAC en ik heb hier ook zeven goede jaren gehad."

De routinier van NAC heeft al meer dan vierhonderd wedstrijden in het betaald voetbal achter zijn naam staan. Ten Rouwelaar begon zijn loopbaan bij FC Emmen en kwam uiteindelijk via PSV, FC Groningen, FC Twente, PEC Zwolle, FC Eindhoven en Austria Wien in Breda terecht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner