09.07.2015 10:19

Hiljemark in dubio: "Ik wil wel graag spelen"

Oscar Hiljemark kan juichen tijdens het oefenduel Lierse SK - PSV Eindhoven. (20-7-2014)
Oscar Hiljemark kan juichen tijdens het oefenduel Lierse SK - PSV Eindhoven. (20-7-2014)

Oscar Hiljemark focust zich op dit moment volledig op PSV. De Zweed wil echter aan spelen toekomen. De middenvelder overweegt daarom om PSV deze zomer te verlaten.

"Mijn focus ligt op dit moment voor honderd procent op PSV, maar ik wil wel graag spelen", vertelt de Zweed in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als er iets concreets komt, kan ik daar in overleg met mijn zaakwaarnemer naar kijken." Mogelijk vervolgt Hiljemark zijn carrière in Italië. US Palermo zou namelijk belangstelling hebben voor de Zweed die onlangs met Jong Zweden het EK onder 21 won.

Voorlopig heeft Hiljemark het nog naar zijn zin in Eindhoven. "De omgeving, de mensen hier bij PSV, alles bevalt me uitstekend", vervolgt Hiljemark, die benadrukt graag speelminuten te willen maken. "Maar het gaat er wel om dat ik als speler zoveel mogelijk aan bod kom." Het is aankomend seizoen dringen op het middenveld bij PSV. Naast Hiljemark staan ook onder meer Andrés Guardado, Adam Maher, Stijn Schaars en Georginio Wijnaldum nog onder contract bij PSV. Laatstgenoemde kan daarentegen elk moment vertrekken.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner