15.07.2015 19:40

Clasie neemt al 'afscheid' van Het Legioen

De overgang van Jordy Clasie naar Southampton FC lijkt zo goed als zeker en de middenvelder gaat zelf er ook vanuit dat hij vertrekt naar de Engelse club. 

Het Algemeen Dagblad volgt Jordy Clasie op de voet en sprak woensdag met de speler. Clasie en Southampton lijken snel tot een akkoord te komen en de medische keuring zou woensdagavond of donderdag volgen. Clasie neemt alvast een voorschot op zijn afscheid. "De steun was fantastisch", noteert het dagblad uit de mond van de middenvelder.

Clasie doelt daarmee op de Feyenoord-fans die de speler en de club door het seizoen hebben gesteund. Daarmee lijkt een vertrek zo goed als definitief te zijn. Mocht Clasie vertrekken dan zal hij één van de duurste spelers in de geschiedenis van Feyenoord worden. De Telegraaf berichtte eerder dat de transfersom van Clasie de Rotterdammers vijftien miljoen oplevert.

Het transferrecord staat overigens op de naam van Dirk Kuyt. Hij vertrok in 2006 naar Liverpool FC voor achttien miljoen euro. Dit seizoen maakt de aanvaller zijn rentree bij Feyenoord.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner