30.07.2015 09:31

Blanc ziet einde in Di María-soap naderen

Ángel Di María is hard op weg naar Paris Saint-Germain. De Argentijn staat momenteel nog onder contract bij Manchester United, maar volgens Paris Saint-Germain-trainer Laurent Blanc is er bijna een akkoord tussen beide clubs.

"Manchester United en Paris Saint-Germain zijn grote clubs. Onderhandelingen kunnen daardoor moeizaam verlopen, maar er is licht aan het einde van de tunnel", aldus Blanc in gesprek met Sky Sports over de mogelijke transfer van Di María naar Paris Saint-Germain. De Argentijnse vleugelaanvaller vertrok een jaar geleden van Real Madrid naar Manchester United voor een slordige 75 miljoen euro.

Blanc liet in een eerder stadium al weten dat hij vertrouwen heeft in de overgang van Di María naar zijn club. Naar verluidt gaat de club uit Parijs een slordige 65 miljoen euro overmaken voor de diensten van Di María. Manchester United moet daardoor genoegen nemen met een verlies van tien miljoen euro. 

Di María begon sterk bij Manchester United, maar kwam uiteindelijk niet verder dan drie doelpunten in 27 competitieduels.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner