01.08.2015 11:47

Nieuweling Poulsen wil favorietenrol met PSV

Simon Poulsen (r.) loopt zich warm tijdens een training van PSV. (06-07-2015)
Simon Poulsen (r.) loopt zich warm tijdens een training van PSV. (06-07-2015)

PSV werd vorig seizoen landskampioen in de Eredivisie en mag zich daardoor melden in de Champions League en in de Johan Cruijff Schaal. Voor Simon Poulsen is de seizoensopening de ideale gelegenheid om te laten zien dat PSV de titel gewoon gaat prolongeren.

"Als we goed spelen en winnen laten we direct aan de rest van Nederland zien dat PSV ook dit jaar niet te verslaan is", vertelt de vleugelverdediger aan De Telegraaf. Poulsen kwam over van AZ en merkt meteen het verschil tussen Alkmaar en Eindhoven. Vooral de fans maken indruk op de Deense verdediger. In Eindhoven verwachten ze namelijk een nieuwe titel.

"Dat is iets anders dan ik gewend ben, maar wel mooi. Wij hebben naar mijn idee ook de beste selectie van de Eredivisie. Dan moet je eigenlijk elke wedstrijd winnen, dus ook zondag tegen FC Groningen." Op 27 augustus krijgt PSV te horen welke ploegen het treft in de groepsfase van de Champions League. De Eindhovenaren openen het seizoen in de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen ADO Den Haag.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner