09.08.2015 17:30

Stam niet onder de indruk van FC Volendam

Ronnie Stam (r.) legt het even uit aan Mats Seuntjens (l.) tijdens het competitieduel NAC Breda - FC Volendam. (07-08-2015)
Ronnie Stam (r.) legt het even uit aan Mats Seuntjens (l.) tijdens het competitieduel NAC Breda - FC Volendam. (07-08-2015)

Ronnie Stam is vrijdagavond niet onder de indruk geraakt van FC Volendam. De middenvelder van NAC Breda dacht tijdens het eerste kwartier dat hij tegen een amateurploeg aan het voetballen was.

"Vooraf was me verteld dat FC Volendam een kampioenskandidaat was", vertelt Stam aan De Telegraaf. "Nou, ik dacht in het eerste kwartier dat we tegen een stel amateurs aan het voetballen waren. We tikten ze van het kastje naar de muur en het was wachten op de openingstreffer voor ons." NAC Breda verloor het duel uiteindelijk met 4-1. Divine Naah werd al tijdens het eerste bedrijf met rood van het veld gestuurd.

"Men zegt dat je in de Jupiler League een goede spits nodig hebt om kampioen te kunnen worden", vervolgt Stam zijn betoog. "Een gelegenheidsaanvaller is dan natuurlijk niet ideaal", doelt Stam op Kevin Brands. "Als we er straks een goede spits bij hebben, voorzie ik geen problemen. Aan goed voetbal ontbrak het ons namelijk niet vóór de rode kaart."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner