16.08.2015 22:13

Update: NAC ziet toch af van Spaanse spits

Daniel Segovia (r.) probeert een pass van Joshua Brenet (l.) te onderscheppen tijdens de wedstrijd in de voorronde van de Europa League tussen SKN St. Pölten en PSV. (07-08-2015)
Daniel Segovia (r.) probeert een pass van Joshua Brenet (l.) te onderscheppen tijdens de wedstrijd in de voorronde van de Europa League tussen SKN St. Pölten en PSV. (07-08-2015)

NAC Breda heeft zijn gewenste spits binnen. Daniel Segovia (30) wordt het komende seizoen gehuurd van het Oostenrijkse SKN St. Pölten. De club uit Breda heeft de komst van de Spanjaard nog niet officieel bevestigd, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn.

BN De Stem meldt dat de Oostenrijkers de opvolger van Segovia in huis hebben. Dat zou de enige voorwaarde zijn die een overstap van de Spaanse spits nog in de weg zou staan.

De nieuwe spits van NAC Breda begon zijn carrière bij Rayo Vallecano. Via Real Zaragorza, UB Conquense en Atlético Baleares kwam Segovia in 2011 bij SKN St. Pölten terecht. Daarna volgden nog avonturen FC Admira Wacker en Wolfsberger AC, maar in 2014 keerde hij weer terug bij SKN St. Pölten.

De komst van de Spaanse aanvaller is goed nieuws voor NAC Breda, dat een zeer tegenvallende start van de competitie kent. Nadat in de seizoensopening werd verloren van FC Volendam (1-4), ging de club uit Breda afgelopen vrijdag onderuit tegen FC Eindhoven (2-1).

Update 16 augustus 2015, 22:14:44 - NAC ziet toch af van Spaanse spits

Het had er alle schijn van dat Daniel Segovia de nieuwe spits van NAC Breda zou worden, maar de komst van de Spanjaard gaat niet door. NAC Breda laat in een officieel statement weten dat Segovia plots met aanvullende eisen kwam. Daar kon de Parel van het Zuiden geen gehoor aan geven.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner