19.08.2015 19:44

Van den Ham: "Goede relatie met Boogers"

Harry van den Ham heeft in tegenstelling tot Jan Everse wel een goede band met technisch directeur Marco Boogers. De nieuwe trainer van FC Dordrecht heeft dat nogmaals benadrukt.

Van den Ham wordt voor de vierde keer in zijn loopbaan trainer van FC Dordrecht en hij heeft al vaker met Marco Boogers te maken gehad. "Dat Boogers emotioneel is, weten we allemaal", zegt hij in gesprek met RTV Rijnmond. Op dit moment is het onderwerp van gesprek, omdat Jan Everse eerder opstapte vanwege een uitspatting van Boogers. De technisch directeur stormde na een nederlaag de kleedkamer binnen om de spelers haarfijn uit te leggen wat hij er van vond.

Van den Ham neemt het stokje over van Jan Everse en hij maakt zich niet druk om Boogers. "Mijn relatie met Marco is even iets anders dan die van Everse. Ik heb Boogers nog getraind in zijn tijd als voetballer. We weten hoe we met elkaar om moeten gaan", aldus de oefenmeester die zich verder niet met de kwestie wil bemoeien. "Ik ken Jan niet goed genoeg. Er is een conflict geweest en dat is niet opgelost. Nu moeten we verder."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner