21.08.2015 10:16

Willem II-aanwinst: "Dat zijn heel leuke dingen"

Donderdag trok Willem II Nick van der Velden aan. De 33-jarige middenvelder tekende in Tilburg een contract voor één seizoen en staat te trappelen om te spelen.

"Ik smachtte er naar om weer te voetballen; het duurde wel even. Als ik mijn hobby niet kan uitoefenen, word ik onrustig in mijn lichaam. Nu kan ik me gelukkig weer helemaal focussen op voetballen", liet de routinier weten via zijn management Soccer Vision.

Wat hij dit seizoen van Willem II kan verwachten, weet hij nog niet. "Ik moet er eerst een paar weken rondlopen voordat ik dat het echt goed kan beoordelen. Maar ik denk wel dat het iets moois wordt; als ik alleen al kijk naar Falkenburg en Zivkovic, die hebben allebei veel potentie om goals te maken en assists te geven."

Op 17 oktober neemt Van der Velden het op tegen zijn oude club, FC Groningen. "Die datum staat al met hoofdletters in mijn agenda. Daar verheug ik me nu al op. Ik vind het veelzeggend dat ik sms'jes heb gehad van Chery, Lindgren, Mahi, Hoesen, Kieftenbeld, van trainer Van de Looi en technisch directeur Jeltema. Dat zijn heel leuke dingen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner