25.08.2015 10:46

Van den Ham boos: "Dat is echt niveau nul"

FC Dordrecht-trainer Harry van den Ham probeert zijn spelers te voorzien van aanwijzingen tijdens het competitieduel met FC Volendam. (21-08-2015)
FC Dordrecht-trainer Harry van den Ham probeert zijn spelers te voorzien van aanwijzingen tijdens het competitieduel met FC Volendam. (21-08-2015)

FC Dordrecht-trainer Harry van den Ham was 'not amused' na afloop van het competitieduel met NAC Breda. 'Dordt' ging in Breda met 7-0 onderuit, waardoor het voorlopig onrustig blijft in Dordrecht.

"Als je onnodig met 7-0 verliest, dan sta je hier wel als een balende coach", vertelt Van den Ham in gesprek met RTV Rijnmond. "Het is ongelooflijk hoe je de eerste twee goals tegen krijgt. Dat is echt niveau nul. Ik heb me daar kapot aan geërgerd en dat hebben ze ook wel geweten in de rust. Comedy Capers. Het zijn dingen die absoluut niet mogen gebeuren."

"Ze hebben een les gehad in volwassen worden", vervolgt Van den Ham. "Maar er zit absoluut potentie in deze groep. Alleen het rendement van de buitenspelers moet omhoog. Op het middenveld hebben we genoeg dynamiek en daar ben ik van overtuigd dat het goed komt. Het is een kwestie van tijd. Die heb je alleen niet altijd. Als je twee keer verliest, dan valt dat niet mee. Ik kijk ook naar mezelf. Dit soort wedstrijden zal niet meer voorkomen. Ik ben heel blij met het interlandweekend binnenkort. Dan kunnen we twee weken trainen en kan ik de puntjes op de i zetten."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner