11.09.2015 14:22

FC Den Bosch gastvrij voor asielzoekers

FC Den Bosch zal vrijdagavond naast het gebruikelijke publiek door tweehonderd extra supporters worden gesteund. De Bosschenaren verwelkomen tegen Helmond Sport tweehonderd asielzoekers in Stadion De Vliert.

"Vanuit onze clubvisie streeft FC Den Bosch naar een positief imago in de regio en stad, waarbij voetbal de bindende factor is. FC Den Bosch heeft een sterke betrokkenheid en verbintenis met de stad en de regio en levert met veel plezier haar bijdrage aan diverse sociaal-maatschappelijke activiteiten en goede doelen binnen haar verzorgingsgebied", vertelt algemeen directeur Edward van Wonderen.

"Dit heeft er toe geleid dat we gedurende de afgelopen seizoenen een prettige relatie hebben opgebouwd met ruim dertig maatschappelijke organisaties. Vanavond heten we circa tweehonderd asielzoekers welkom die onlangs zijn gearriveerd bij het Autotron in Rosmalen. We willen hen een ongedwongen avond bezorgen bij FC Den Bosch en wensen hen een leuke voetbalavond toe."

Robert Ploeg van het COA is FC Den Bosch erkentelijk. "Wij vinden het fantastisch dat de club onze bewoners de mogelijkheid biedt om een thuiswedstrijd van FC Den Bosch in Stadion De Vliert bij te wonen. We maken dankbaar gebruik van het aanbod en wensen alle bewoners die vanavond in het stadion aanwezig zijn een leuke avond toe!"

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner