13.09.2015 16:43

NAC lijdt bij MVV opnieuw puntenverlies

NAC Breda heeft na de degradatie van vorig seizoen zijn draai nog altijd niet gevonden op het tweede niveau. In de zesde speelronde van de Jupiler League kwamen de Bredanaars voor de vierde keer dit seizoen niet tot winst. In Maastricht werd het tegen MVV 1-1.

Jordy Croux zette MVV in de blessuretijd van de eerste helft op voorsprong in De Geusselt. NAC werd in de tweede helft steeds sterker en kwam twintig minuten voor tijd op gelijke hoogte via Divine Naah, maar kon ondanks diverse grote kansen niet nogmaals scoren.

NAC slaagde er tot dusver alleen in om de thuiswedstrijden tegen FC Dordrecht en Jong Ajax te winnen. Door nederlagen tegen FC Volendam (thuis) en FC Eindhoven (uit) en een eerder gelijkspel bij Helmond Sport is de achterstand op koploper FC Volendam na anderhalve maand al acht punten.