13.09.2015 21:28

Fischer: "Je mag hard zijn tegen elkaar"

Excelsior-aanvoerder Sander Fischer moet het veld verlaten nadat hij in de wedstrijd tegen PEC Zwolle zijn tweede gele kaart krijgt. (12-09-2015)
Excelsior-aanvoerder Sander Fischer moet het veld verlaten nadat hij in de wedstrijd tegen PEC Zwolle zijn tweede gele kaart krijgt. (12-09-2015)

SBV Excelsior slaagde er zaterdagavond niet in om een punt of meer mee te nemen uit Zwolle. Niet alleen verloren de Rotterdammers met 3-0 van PEC Zwolle, ook werden aanvoerder Sander Fischer en aanvaller Tom van Weert van het veld gestuurd. De captain van de Kralingers zegt tegen RTV Rijnmond dat men na deze nederlaag niet paniekerig moet doen.

"Vorig seizoen zijn we ook twee keer achter elkaar flink op de broek gegaan, tegen Feyenoord en PEC Zwolle. We moeten het weer even neerzetten en wat punten aanstippen. Dat gaan we nu weer doen. Laten we eerlijk zijn, vorig jaar speelden wij ook niet de pannen van het dak. Dat werd ook altijd gezegd, dat daar de verbetering in zat. Alleen waren we toen redelijk effectief", aldus de verdediger die in de zomer in de belangstelling van SC Cambuur stond.

Op de training van zondag heeft de spelersgroep de wedstrijd tegen PEC Zwolle nabesproken. "Daar hebben we het over gehad, dingen benadrukken en dingen die weer beter moeten. Je mag hard zijn tegen elkaar, dat is geen probleem. Dat moet gewoon kunnen. We hebben het als team heel slecht gedaan. In tactisch opzicht hebben we een hoop dingen na gelaten. Waar we normaal op elkaar kunnen vertrouwen en anticiperen, deden we dat nu minder tot slecht. Dat resulteerde in een ontluisterende 3-0 nederlaag."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner