20.09.2015 16:03

Van den Brom voert vier wijzigingen door

Trainer John van den Brom was na de verliespartij tegen Partizan Belgrado ontevreden over zijn elftal en grijpt in. Op vier plaatsen heeft hij zijn elftal gewijzigd. Vooral in de voorhoede heeft de trainer resolute beslissingen genomen door zowel Guus Hupperts als Vincent Janssen ernaast te zetten.

Guus Hupperts, die donderdagavond tegen Partizan Belgrado een rode kaart pakte, is zijn basisplaats kwijt. Voor hem in de plaats komt Dabney dos Santos. Ook Vincent Janssen kan een plaatsje op de bank zoeken. Muamer Tanković is zijn vervanger. Mattias Johansson is zijn plek kwijt aan Ridgeciano Haps. En ook Thom Haye wordt door zijn trainer gepasseerd en voor hem speelt Fernando Lewis. Door de vele wijzigingen ziet de opstelling er als het volgt uit. AZ speelt vanmiddag in een 442 formatie met Tanković en dos Santos voorop. Op het middenveld Haps, Van Overeem, Henriksen en Rienstra. In het hart van de verdediging Gouweleeuw en Van der Linden. En de backs zijn vandaag Lewis en Brežančić. En op het doel staat Sergio Rochet.

Geen verrassingen in de wedstrijdselectie bij FC Groningen. De ploeg start met dezelfde elf namen als afgelopen donderdag. Dat betekent dat Danny Hoesen, die tegen Olympique Marseille nog geblesseerd het veld moest verlaten, fit genoeg is om te starten. Ook de bankzitters zijn dezelfde zeven als afgelopen donderdag.

De wedstrijd is vanaf 16.45 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner