26.09.2015 17:57

Rubin vervangt geschorste Haller bij Utrecht

Rubio Rubin krijgt zaterdagavond zijn eerste basisplaats in de Eredivisie dit seizoen. De Amerikaanse spits vervangt Sébastien Haller, die na zijn rode kaart tegen Willem II geschorst is voor de wedstrijd tegen SC Cambuur.

Haller trapte in de vorige competitiewedstrijd na en kreeg een directe rode kaart. De betaald aanklager voetbal besloot de Franse doelpuntenmachine voor twee wedstrijden te schorsen. Zijn eerste wedstrijd zat hij al uit, aangezien FC Utrecht deze week in de KNVB beker speelde tegen ONS Boso Sneek (2-0 winst), zijn tweede zit hij zaterdag uit dus. Door het wegvallen van Haller is er voor Rodney Antwi een plek bij de selectie vrijgekomen. De jongeling staat met zijn naam voor het eerst dit seizoen op het wedstrijdformulier.

Bij SC Cambuur staan de bekende namen op het veld. Harm Zeinstra heeft zijn plek onder de lat weer terug, nadat hij deze ten tijden van de KNVB beker moest afstaan aan Leonard Nienhuis. Jack Bryne, kersvers jeugdinternational van Ierland, krijgt ook een basisplaats in Utrecht.

De wedstrijd is vanaf 18.30 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner