27.09.2015 10:31

Ruiz vindt de voetbalbenen weer in Portugal

Bryan Ruiz moet zich volledig inzetten om een bal binnen te houden in de competitiewedstrijd tegen CD Nacional. (21-09-2015)
Bryan Ruiz moet zich volledig inzetten om een bal binnen te houden in de competitiewedstrijd tegen CD Nacional. (21-09-2015)

De strijd in Portugal gaat weer ouderwets tussen FC Porto, Sporting CP en SL Benfica. Het verschil bovenaan de Primeira Liga is klein na zes wedstrijden, waarbij de gelijke spelen van FC Porto en Sporting CP aan bijdroegen. Bryan Ruiz speelt tegenwoordig voor Sporting CP en is blij met de strijd in Portugal.

De oud-speler van FC Twente en PSV speelde alles wat er te spelen viel in Portugal en Europa en is blij dat hij nu onderdeel uitmaakt van een titelstrijd. "We blijven vechten om de eerste plaats en dat is erg belangrijk", stelt hij op de clubpagina van Sporting CP.

Ruiz lijkt zijn voetbalplezier terug te hebben gevonden in Portugal. Bij zijn vorige werkgever Fulham speelde hij weliswaar veel in de Championship, maar dit had meer te maken met de degradatie van de club, aangezien Fulham hem in de Premier League niet nodig had. Ruiz hoopt dan ook dat hij fit blijft.

"Ik hoop dat ik hier een stabiele factor kan worden bij Sporting CP. Ik wil in een ritme komen om zoveel mogelijk te spelen hier."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner