02.10.2015 19:19

Drie wijzigingen in opstelling van Heracles

Coach John Stegeman heeft zowel gedwongen als ongedwongen wijzigingen door moeten voeren in zijn basisopstelling van Heracles Almelo. Tegen sc Heerenveen voert de trainer drie wijzigingen door. In de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen kan de leidsman van de nummer drie van de Eredivisie niet beschikken over zijn aanvoerder Mark-Jan Fledderus. Op de linksbackpositie is de 21-jarige Robin Gosens zijn vervanger.

Daarnaast krijgen Jaroslav Navratil en Peter van Ooijen de voorkeur in de voorhoede. Dit gaat ten koste van Brahim Darri en Paul Gladon, zij nemen plaats op de reservebank. Bij de bezoekers uit Friesland verandert er weinig wat betreft de opstelling. Talent Jerry St. Juste is fit en kan spelen in het hart van de defensie.

Trainer Dwight Lodeweges hoeft slechts één wijziging door te voeren bij sc Heerenveen. Simon Thern keert namelijk terug van een blessure en vervangt Caner Çavlan. Henk Veerman houdt Mitchell te Vrede voorlopig op de bank en is diepste spits. De Volendammer wordt geflankeerd door Luciano Slagveer en de fitte Sam Larsson.

De wedstrijd is vanaf 20.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner