04.10.2015 13:52

Qazaishvili terug in de basis bij Vitesse

De spelers van Vitesse vieren gezamenlijk de 1-0 van Guram Kashia (m.), die de score opent tegen De Graafschap. (20-09-2015)
De spelers van Vitesse vieren gezamenlijk de 1-0 van Guram Kashia (m.), die de score opent tegen De Graafschap. (20-09-2015)

Valeria Quizaishvili keert zondagmiddag terug in de basis bij Vitesse, wanneer het aantreedt tegen FC Groningen. De bezoekers hebben na aanleiding van de Europese wedstrijd tegen SC Braga de opstelling niet aangepast.

Vitesse-trainer Peter Bosz heeft één aanpassing gedaan aan zijn opstelling ten opzichte van het doelpuntloze gelijkspel tegen sc Heerenveen van vorige week. Shiran Yeini is niet wedstrijdfit en dat geldt wel voor Quizaishvili, die op zijn beurt weer terugkomt van een blessure. De aanvallende middenvelder staat meteen weer in de basis. Isaiah Brown is ook niet fit. De huurling van Chelsea wordt op de bank vervangen door Danilo Pantić

Bij FC Groningen geen wijzigingen ten opzichte van de laatste wedstrijd. Afgelopen donderdag speelden de Groningers nog in Portugal. Daar werd met 1-0 verloren van SC Braga, maar dat is geen aanleiding voor Erwin van de Looi om zijn basisopstelling aan te passen. Hoewel Albert Rusnák al in de eerste helft werd vervangen, begint de middenvelder vanmiddag opnieuw in de basis.

De wedstrijd tussen Vitesse en FC Groningen van 14.30 uur is hier LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner