18.10.2015 16:04

Van der Werff in basis tegen oude werkgever

Maikel van der Werff komt het veld op voor de eerste training van Vitesse. De mandekker kwam de afgelopen zomer over van PEC Zwolle.
Maikel van der Werff komt het veld op voor de eerste training van Vitesse. De mandekker kwam de afgelopen zomer over van PEC Zwolle.

Maikel van der Werff neemt het zondagmiddag met Vitesse op tegen zijn oude ploeg PEC Zwolle. Van der Werff neemt de plaats van Arnold Kruiswijk in. Bij Zwolle neemt Trent Sainsbury de plaats van Dirk Marcellis in.

PEC Zwolle speelt het begin van het seizoen naar behoren, dus ook weinig redenen voor Ron Jans om wijzigingen aan te brengen in zijn basis elf. Toch moet hij noodgedwongen één wisseling maken. Dirk Marcellis is immers niet van de partij. De centrale verdediger wordt vervangen door de Australiër Trent Sainsbury.

Zoals verwacht ook weinig verrassingen bij Vitesse. De opvallendste is waarschijnlijk dat Rob Maas de taken van Peter Bosz overneemt op de bank. Bosz is geschorst en mag geen contact hebben met de bank vandaag. Dan is er nog een andere wijziging. Arnold Kruiswijk is nog niet fit en speelt niet. Zijn plek wordt centraal achterin overgenomen door Maikel van der Werff. Hij begint in de basis tegen zijn oude ploeg. 

Volg het duel tussen PEC Zwolle - Vitesse van 16.45 uur hier LIVE

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner