25.10.2015 13:47

Promes scoort tweemaal bij winnend Spartak

Quincy Promes von Spartak Moskau ist im Spiel gegen den FC Ufa nicht zu halten. (23.05.2015)

Quincy Promes was zondagmiddag goed op dreef bij zijn werkgever Spartak Moskou. De international van Oranje scoorde twee keer tegen Dinamo Moskou en was daarmee heel belangrijk voor zijn ploeg. Door de overwinning van Spartak houdt de ploeg de aansluiting met de top van de ranglijst.

Promes is dit seizoen al van grote waarde voor zijn ploeg. De oud FC Twente-aanvaller scoorde al zeven keer in dertien wedstrijden in de Russische Premier Liga. Zondagmiddag tegen Dinamo Moskou maakte hij in de 22ste minuut de gelijkmaker, nadat Aleksandr Kokorin de openingstreffer had gemaakt voor Dinamo.

Pavel Pogrebnyak zette Dinamo weer op voorsprong, maar zag Denis Davydov twintig minuten voor tijd de gelijkmaker op het scorebord zetten. In de laatste minuten van de wedstrijd was het Quincy Promes die opnieuw van zich liet horen. De snelle buitenspeler besliste mijn zijn doelpunt het duel in het voordeel van zijn ploeg. Het werd 2-3 voor Spartak Moskou.