01.11.2015 11:45

Derijck start voor verder ongewijzigd ADO

ADO Den Haag en Feyenoord hebben allebei slechts één wijziging doorgevoerd in hun basisopstelling ten opzichte van hun vorige competitieduel. Hoewel de prestaties nog niet naar behoren zijn, vindt Henk Fräser het onnodig om zijn opstelling volledig om te gooien.

Wel was hij enthousiast over de invalbeurt van Timothy Derijck tegen SC Cambuur. Daarom heeft Fraser besloten om hem te laten staan, wat ten koste gaat van Thomas Kristensen. Verder was de eindverantwoordelijke bij ADO Den Haag tevreden over het optreden van Kevin Jansen, die tegen SC Cambuur de positie van Roland Alberg invulde. Daardoor mag Jansen vandaag opnieuw starten en moet Alberg genoegen nemen met een plek op de bank.

Bij Feyenoord gaat het momenteel voor de wind, met het uitschakelen van Ajax in de beker en een tweede plek in de Eredivisie. Mochten de Rotterdammers zondag winnen, worden ze weer gedeeld koploper, samen met Ajax. Giovanni van Bronckhorst heeft dan ook weinig redenen om zijn opstelling te wijzigingen. Ten opzichte van het laatste competitieduel, tegen AZ, keert Rick Karsdorp terug in de basis. De verdediger ontbrak toen nog met een liesblessure, maar kwam woensdag al in actie tegen Ajax en is fit genoeg om vandaag nogmaals in actie te komen.

De wedstrijd is vanaf 12.30 LIVE te volgen.

 

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner