03.11.2015 09:15

Kramer lacht om kritiek: "Een mislukte Pellè"

Michiel Kramer speelde tegen ADO Den Haag een dramatische wedstrijd, waarna er veel kritiek kwam op Feyenoord en de spits zelf. Kramer kan omgaan met de kritiek, omdat hij weet dat het momentopnames zijn in de voetballerij.

"Voor mijn gevoel doe ik niet veel anders dan de weken hiervoor", stelt de oud-speler van NAC Breda, FC Volendam en ADO Den Haag in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Alleen was ik toen belangrijk met een assist of een goal. Als die momenten uitblijven, krijg je dit", legt Kramer uit.

Feyenoord was op zoek naar een scorende spits en met vier doelpunten in zijn eerste tien competitiewedstrijden doet Kramer dat zeker niet slecht. De in Rotterdam geboren aanvalsleider beseft echter dat als hij het een keer niet goed doet, hij meteen een negatief stempel opgedrukt krijgt.

"Ik weet dat als ik niet scoor, ik voor veel mensen al snel een mislukte Pellè ben", vergelijkt Kramer zichzelf met de huidige spits van Southampton, die in dienst van Feyenoord aan de lopende band scoorde in de Eredivisie. Kramer speelde tegen ADO Den Haag zijn tweehonderdste wedstrijd in het betaalde voetbal. Hij wist 68 keer te scoren, waarvan 28 keer in de Eredivisie.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner