04.11.2015 11:54

Smulders technisch directeur bij NAC Breda

Supporters van FC Eindhoven halen na het duel met Fortuna Sittard (0-3 verlies) verhaal bij algemeen directeur Hans Smulders. (08-03-2013)
Supporters van FC Eindhoven halen na het duel met Fortuna Sittard (0-3 verlies) verhaal bij algemeen directeur Hans Smulders. (08-03-2013)

Hans Smulders is de nieuwe technisch directeur van NAC Breda. De club uit Noord-Brabant maakt via de clubwebsite bekend dat Smulders vanaf 1 december begint aan zijn nieuwe uitdaging in Breda. De oud-voetballer tekent een contract voor een onbepaalde tijd.

Smulders stond voor kort onder contract bij FC Eindhoven, waar hij met beperkte middelen goede resultaten in de Jupiler League boekte. "Hans heeft bij Eindhoven bewezen een goede en professionele organisatie te kunnen bouwen. Met zijn uitstekende netwerk en moderne aanpak past hij goed bij het NAC dat wij voor ogen hebben. Daarnaast bleek er een goede klik met onze trainer", aldus Joost Gielen, voorzitter van de Raad van Commissarissen.

Met Marinus Dijkhuizen als nieuwe trainer hoopt Smulders snel weer uit de Jupiler League te komen. "Ik heb een fantastische tijd gehad bij Eindhoven. De overgang naar NAC is een mooie stap. Deze organisatie ademt in alle facetten Eredivisie en het is onze gezamenlijke taak om de club daar ook voetbaltechnisch de komende seizoenen een vaste plek te bezorgen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner