07.11.2015 19:08

Geen verrassingen bij NEC en De Graafschap

Christian Santos (r.) en Hannes Halldórsson (l.) bedanken het publiek na afloop van het competitieduel NEC Nijmegen - ADO Den Haag. (03-10-2015)
Christian Santos (r.) en Hannes Halldórsson (l.) bedanken het publiek na afloop van het competitieduel NEC Nijmegen - ADO Den Haag. (03-10-2015)

NEC en De Graafschap starten hun onderlinge treffen zaterdagavond zonder verrassingen in de basis. De coaches van beide clubs sturen dezelfde elf namen het veld in als een week eerder.

Bij NEC ontbreken doelmannen Hannes Halldórsson en Joshua Smits vanwege blessures en daarom staat opnieuw Benjamin Kirsten onder de lat. Het meespelen van Marcel Appiah was lang onzeker, maar NEC-trainer Ernest Faber heeft besloten om hem buiten zijn selectie te laten. De Duitse rechtsback is weer speelklaar na een blessure en kwam deze week negentig minuten in actie voor de beloften van NEC. Faber acht rust echter belangrijker en daarom komt Appiah, die ook wedstrijdritme mist, vanavond nog niet in actie. Voorin staat opnieuw het levensgevaarlijke duo Anthony Limbombe en Christian Santos.

Jan Vreman, trainer van De Graafschap, kondigde deze week al aan om geen wijzigingen in zijn basisteam door te voeren en daar heeft hij zich aan gehouden. Cas Peters en Nathan Kabasele kampten met pijntjes na de confrontatie van een week eerder met PSV, maar zijn compleet hersteld en fit voor een plek in de basis. Ook de wissels van de Superboeren zijn hetzelfde als tegen PSV. In de selectie van Vreman ontbreken Thijs Bouma, Karim Tarfi, Dean Koolhof en Erik Quekel vanwege blessures. Kristopher Vida en Jan Lammers zijn nog niet wedstrijdfit.

De Gelderse derby tussen NEC en De Graafschap is hier live te volgen!

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner