21.11.2015 18:13

Buijs vervanger geschorste Van den Berg

Joey van den Berg kan zijn ogen niet geloven tijdens NEC Nijmegen - sc Heerenveen. (20-09-2015)
Joey van den Berg kan zijn ogen niet geloven tijdens NEC Nijmegen - sc Heerenveen. (20-09-2015)

AZ begint zaterdagavond in eigen huis tegen sc Heerenveen met Rajko Brežančić in de verdediging. Hij vervangt de geblesseerde Ridgeciano Haps. Bij Heerenveen is er een basisplaats voor Jordy Buijs.

Buijs is de vervanger voor de geschorste aanvoerder Joey van den Berg. Op het middenveld wordt hij vergezeld door Morten Thorsby en Caner Çavlan. Simon Thern zit opnieuw op de bank. In de verdediging is er een basisplaats voor Jerry St. Juste die deze week kampte met lichte fysieke klachten, maar fit genoeg is om te starten. Voorin kiest Heerenveen-trainer Foppe de Haan net als tegen FC Twente voor Mitchell te Vrede. De voormalig spits van Feyenoord houdt Henk Veerman op de bank.

John van den Brom, coach van AZ, kan niet beschikken over de geblesseerde verdedigers Jop van der Linden en Haps. Centraal achterin staan daarom Jeffrey Gouweleeuw en  Derrick Luckassen. Op de linksbackpositie wordt Haps vervangen door Brežančić. In de aanval staat net als tijdens het met 0-2 gewonnen uitduel tegen Vitesse het trio Alireza Jahanbakhsh,  Mounir El Hamdaoui en Vincent Janssen.

Het duel volg je hier LIVE.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner