25.11.2015 14:00

Feyenoord legt jonge middenvelder vast

technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord trapt een ballletje op trainingskamp. (10-01-2015)
technisch directeur Martin van Geel van Feyenoord trapt een ballletje op trainingskamp. (10-01-2015)

Feyenoord heeft Jordy Wehrmann een contract gegeven. De middenvelder is speelt momenteel in de B1 van Feyenoord en is aanvoerder van zijn elftal. De zestienjarige Wehrmann tekende een contract tot medio 2019.

Wehrmann speelt al negen jaar in de jeugdopleiding van Feyenoord. "Voor mij is dit een fantastische dag", zegt de middenvelder op de clubsite van de Rotterdammers. "Ik ben mijn familie heel dankbaar. Met elkaar hebben we er keihard aan gewerkt om dit te bereiken. We gaan zeker even een hapje eten om deze mooie dag met elkaar na te bespreken."

Wehrmann stond onlangs in de belangstelling van PSV, maar heeft maar één doel voor ogen. "Dit contract tot 2019 is behalve een vorm van waardering ook een enorme stimulans om nog harder te werken. Voor mij is dit een extra motivatie om ooit in De Kuip te spelen. Dat is mijn uiteindelijke doel."

Technisch directeur Martin van Geel is blij dat Wehrmann een contract heeft getekend bij Feyenoord. "Jordy is net als Dylan Vente, die twee weken geleden zijn contract tekende, een van de grotere talenten van Varkenoord. Jordy speelt hier al vanaf zijn achtste en met dit contract spreken wij ons vertrouwen in hem uit. Wij zijn ervan overtuigd dat hij de mentaliteit en de kwaliteiten heeft om zich verder te ontwikkelen en om uiteindelijk de stap naar De Kuip te maken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner